ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

İSYAN EDİYORLAR

Deva Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av. Görkem Bora Taner, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte; Başiskele Moda Pazarında üst üste 2 hafta sonu stant kurarak vatandaşlarla sohbet ve istişarelerde bulundu.

21 Kasım 2021 Saat: 20:31
İSYAN EDİYORLAR
İSYAN EDİYORLAR

Ağız ve diş sağlığı haftası ile Dünya çocuk hakları günü etkinlikleri kapsamında; çocuklara diş fırçası, diş macunu, çikolata ile dezenfektan, maske ve parti broşürleri dağıtılan standa ilgi yoğundu. Vatandaşların, ülkenin kötü gidişinden ve ekonomik sorunlardan yakındığı, geçinmenin neredeyse imkansız hale geldiğini paylaştıkları gözlendi.

VATANDAŞLARIN GEÇİNEMİYORUZ İSYANI

Yüzlerce eşantiyon ve broşür dağıtımı yapılarak halkla iç içe sıcak bir program icra eden Başkan Taner ve yönetiminin sürekli saha çalışmaları ile Başiskele halkıyla kucaklaştığı görülüyor. Başkan Taner; ‘’Vatandaşın, DEVA Partisi’ni bu kötü gidişattan çıkışın bir teminatı olarak gördüğünü belirtti.’’ Taner sözlerinde; ‘’Önümüzdeki seçimlerde vatandaşın tercihinin Deva Partisi olacağını biz saha çalışmalarımızda görüyoruz. Ülkenin başta ekonomi olmak üzere tüm alanda sorunları bulunduğu ve bu kötü yönetimden Ülkeyi kurtaracak tek liderin Ali Babacan olduğuna halkın inandığını ve bunu söylemleri ile paylaştıklarını’’ belirtti.

Deva Partisi Başiskele İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Aygün; ‘’Deva Partisi ilçe teşkilatı çalışmaları ile her daim Başiskele Halkıyla iç içe olacaktır. Partimiz hem ülkemizde hemde ilçemizde DEVA olacaktır’’ dedi.

Deva Partisi Başiskele İlçe Teşkilat Görevlisi Dr. Burak Kapılı; ‘’Vatandaşın geçim sıkıntısını dile getirmesini örnek göstererek hayat pahalılığında insanların pazar çantalarını bile dolduramadığını’’ belirtti. Ayrıca Türkiye'de her yıl 18-24 Kasım tarihleri arası Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmakta olduğunu ve Genel sağlığımızın önemli bir parçası olması nedeniyle düzenli diş hekimi kontrolleri ile koruyucu diş hekimliği uygulamalarının bir yaşam tarzı olarak benimsenmesi gerektiğini paylaştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız