Eğitim

İYİ Parti 4 yaşında...

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıl dönümü sebebiyle Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

25 Ekim 2021 Saat: 12:39
İYİ Parti 4 yaşında...
İYİ Parti 4 yaşında...

2017 yılında Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan İYİ Parti, dördüncü yaşını kutluyor. İYİ Parti Kocaeli Başkanlığı ise 4’üncü kuruluş yıl dönümü sebebiyle Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma törenine İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Başkan Vekili Ali Karaca, ilçe başkanları ve yönetimleri ile partililer katıldı.

“İKTİDAR BİZİM İÇİN ARAÇ”

Çelenk sunma töreninde saygı duruşunda bulunan İYİ Partililer ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Programda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız şu ifadeleri kullandı: “Bu kutsal davayı inşallah en kısa zamanda iktidar yapacağız. İktidar bizim için amaç değil bir araçtır. Amaç ülkenin bölünmez bütünlüğü ve Türkiye’nin iyi yönetilmesi. Biz bunun için yola çıktık. Binbir zorlukla kurulan bu yapı sizlerin o cesareti, güzel yüreğiyle Cenab-ı Allah’ın da takdiriyle İYİ Parti’nin ve İYİ’lerin önüne hep açacak ve açtı. O kadar engellemeye rağmen dün gördük ki dördüncü yaş kutlamasında yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Partililerimiz salona sığmayarak salon dışına taştı. Miting havasında bir kuruluş yıldönümü yaptık.

“ORTAK PAYDAMIZ ATATÜRK”

Kocaeli’de de çok fazla duyuru yapmadan otuza yakın araç 2 bin kişi ile İstanbul’da dördüncü yaşımızı kutladık. Sayın Genel Başkanımızın açıkladığı manifesto bu ülkede İYİ Parti’nin iktidara ne kadar yakın olduğunu gösteriyor. Genel Başkanımızı hepimizi ayağa kaldırıp da son sözleri ile İYİ Parti iktidarında bizlerin yanlış yapmayacağını yanlış yapmamak için aynı şekilde bu düzeni değiştirip iyileştirilmiş parlamenter sistem ile bu ülkenin yönetimini en iyi şekilde yapacağımızın sözünü aldı. Bu bizler için çok kutsal çok kıymetli. Biz bu yola çıkarken iyilikle çıktık. Biz bu yola çıkarken o kadar farklı dünya görüşünden insanlar vardı ki ama ortak paydamız Atatürk ve insandı.

“KISA ZAMANDA İKTİDAR OLACAĞIZ”

Bu insanların birlikte oluşturduğu yapı Allah’a şükürler olsun ki kartopu misali öyle hızlı büyümeye başladı ki biz inanıyoruz ki ilk seçimde en kısa zamanda iktidar olacağız. AK Parti’nin bu ülkeye yarattığı tahribat artık AK Parti’ye oy veren arkadaşlarımızın da söylemlerini değiştirdi. Biz AK Parti’den çıktık AKP’ye dönüşmeye başladık diyorlar. AK Parti’ye oy veren kardeşlerimizin hepsi bizim gibi düşünen vatan diyen bayrak diyen Atatürk diyen insanlardan oluşuyor. Bunları ötelememiz mümkün değil.

“GEÇMİŞİNİZİ BIRAKTINIZ”

Onların da destekleriyle inanıyorum ki ilk seçimde iktidar olacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok kıymetlisiniz. Bu yapıda bir menfaat yok. İYİ’lik hareketinde bir beklenti yoktu. Her biriniz 30 yıllık, 40 yıllık, 10 yıllık geçmişinizi bıraktınız. Çoğunuz hiç siyasete girmeden bu yapının içerisinde Meral Akşener ve İYİ’lerle tanıştınız. Allah yolumuzu açık etsin. Allah ayaklarınıza taş değdirmesin. Bizi yanlış yapacak işlerden korusun.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız