Siyaset

İYİ Parti’den istifa etti: Hakkımı helal etmiyorum

İYİ Parti’den Körfez Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Doğukan Koyuncuoğlu “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek partisinden istifa etti

1 Şubat 2024 Saat: 16:46
İYİ Parti’den istifa etti: Hakkımı helal etmiyorum
İYİ Parti’den istifa etti: Hakkımı helal etmiyorum

İYİ Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı Doğukan Koyuncuoğlu, partiden istifa etti. Doğukan Koyuncuoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile istifasını duyurdu. 

 DAHA FAZLA MUHATTAP OLMAMAK ADINA

Koyuncuoğlu şu paylaşımı yaptı: İyi Parti’den istifa ettim.  Yaklaşık bir sene önce çok istekli, gönüllü, fedakar ve inançlı bir şekilde gelerek; malımla, canımla, zamanımla, ailemle, dostlarımla gece gündüz partimin ve ilçemin menfaatleri için bir şeyler yapmaya çalıştığım İyi Parti’den, il ve ilçe teşkilatları tarafından planlı ve bilinçli bir şekilde yapıldığına inandığım, partiyi bitirme ve teşkilatların emeklerini boşa çıkarma adına amatörce yapılan onlarca siyasi açıklama, seçim ve politikaya daha fazla sabretmemek ve muhattap olmamak adına istifa ettim.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

İyi Parti’yle olan münasebetim süresince şahsıma ve ilçeme yapılan ihanetleri de unutmayarak ne alnımın terinin ne de hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum. Kumdan kalelerle, tenekeden askerlerle, soytarı vezirlerle ve hayalperest kralla fethedebileceğin tek yer hayaller diyarıdır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız