Güncel

İYİ Parti İzmit İlçe Yönetimi istifa etti

İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor. Seçim yenilgisinden sonra başlayan istifa furyası İzmit'e de sıçradı. İYİ Parti İzmit İlçe Yönetimi topluca istifa etti.

13 Temmuz 2023 Saat: 09:27
İYİ Parti İzmit İlçe Yönetimi istifa etti
İYİ Parti İzmit İlçe Yönetimi istifa etti

14 Mayıs genel seçimlerinden önce, 26 Kasım 2022’de gerçekleştirilen İzmit ilçe kongresinde başkanlığı Ayşegül Babacan kazanmıştı. 14 Mayıs’ta yapılan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve 28 Mayıs’ta tekrarlanan cumhurbaşkanlığı seçiminde istedikleri olmayan ve seçim yenilgisi alan Millet İttifakı'nın ortağı İYİ Parti’de seçim sonrasında istifalar başladı. Dün akşam saatlerinde İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı ve ilçe yönetim kurulunun tamamı görevinden istifa edince yönetim düştü.

İSTİFA EDEN İSİMLER

İYİ Parti İzmit ilçe yönetiminde istifa eden yöneticiler şunlar: Fatoş Yıldız Atik, Günaydın Özdemir, Fuat Mandil, Havva Basınlı, İdris Derin, Mahir Fuat Metin, Ayşegül Ercan, Aytunç Çetinbaş, Barışcan Özler, Bumin Arafat Keleş, Cavide Yüceer, Nebiye Demirtaş, Nevin Ayyıldız, Okan Bilek, Osman Ölçer, Sedat Menteş, Semiha Gündoğdu, Sevda Sabancı, Tuğba Kahyaoğlu, Umutcan Turgun, Yavuz Dursun, Yunus Yalçıngöz, Abdurrahman Akgül, Ali Akçakaya, Alican Candan, Cemil Canga, Cemil Uslu, Cengiz Yaşar, Dilek Bozkaya, Elber Öztürk, İsa Satır. İYİ Parti İzmit İlçe Yönetimi'nde yaşanan istifa şokundan sonra mevcut başkan Ayşegül Babacan’ın yeniden ilçe başkanlığına atanacağı ve yeni bir yönetim oluşturacağı konuşuluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız