Siyaset

İYİ Parti’nin Yeni İl Başkanı O İsim Olacakmış

İYİ Parti kulislerinde dolaşan bilgilere göre il başkanlığından İstifa eden Nusret Acur’un yerine gelecek ismin Mehmet Kamil Şirin olacağı konuşuluyor

13 Haziran 2024 Saat: 19:03
İYİ Parti’nin Yeni İl Başkanı O İsim Olacakmış
İYİ Parti’nin Yeni İl Başkanı O İsim Olacakmış

İYİ Parti Kocaeli’de büyük bir değişim rüzgârı esiyor. Partinin Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’un, partisinin genel merkez yönetim kademesinde görev alacak olması nedeniyle il başkanlığı görevinden istifası açıklandı. Yerine gelecek isim ise kulislerde konuşulan bilgilere göre Mehmet Kamil Şirin olacak.

MEHMET KAMİL ŞİRİN KİMDİR?

Mehmet Kamil Şirin, Kocaeli’nin tanınmış ağır ceza avukatlarından biri olarak biliniyor. 6 Mart 1967’de İzmit’te dünyaya gelen Şirin, eğitim hayatını İzmit Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılından beri Kocaeli Barosu’nda aktif olarak çalışan Şirin, birçok önemli pozisyonda görev aldı.

Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kocaeli Barosu Adli Yardım Komisyon Başkanlığı, Kocaeli Barosu Staj Komisyonu Ceza Hukuku Eğitmenliği ve Kocaeli Barosu Çevre Komisyonu Yönetim Üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Şirin, mesleki kariyerinde önemli başarılara imza attı. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den Kocaeli milletvekili adayı olarak 3. sırada yer alan Şirin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adayı olarak yarıştı.

HABER : FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız