Siyaset

İYİ Parti'de bir istifa daha. 40'a düştü!

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinin kuruluş amacı ve ilkelerinden uzaklaştığını belirterek, istifa ettiğini açıkladı. Yanıkömeroğlu'nun istifasıyla İyi Parti'de ve

6 Aralık 2023 Saat: 18:35
İYİ Partide bir istifa daha. 40a düştü!
İYİ Parti'de bir istifa daha. 40'a düştü!

Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı alan İyi Parti'de Genel İdare Kurulu'nda  CHP Lideri Özgür Özel'in 'iş birliği' teklifi değerlendirdi. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplanan İyi Parti Genel İdare Kurulu, oy çokluğuyla teklife 'hayır' dedi.

BİR KEZ  DAHA REDDETTİLER

İyi Parti 31 Mart'taki yerel seçimlere tek başına girme kararı aldı. Partinin bu tutumunun ardından ise bir kriz daha baş gösterdi. CHP ile ittifak yapılmasını isteyen isimler bir bir istifalarını sunmaya başladı. İyi Parti İstanbul Milletvekili Sibel Yanıkömeroğlu partisinden istifa ettiğini açıkladı. İyi Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Kurucular Kurulu üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız