Güncel

İzmit Bağdat Caddesi’ne konfor geldi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi’nde 700 ton asfalt kullanarak asfaltlama çalışması yaptı

12 Mayıs 2021 Saat: 11:47
İzmit Bağdat Caddesi’ne konfor geldi
İzmit Bağdat Caddesi’ne konfor geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma sürecinde kent genelinde üstyapı çalışmalarına araç ve yaya trafiğinin olmamasını fırsat bilerek hız verdi. Vatandaşlardan gelen taleplere cevap vermek ve kent içi ulaşımında güvenlik ve konforu artırmak için asfaltlama çalışmaları ile yolları yenileniyor. Bu kapsamda İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi de asfaltlanarak Kocaeli’ye yakışır hale getirildi.

700 TON ASFALT SERİLDİ

İzmit ilçesinde cadde ve bulvarlarda üstyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İzmit yollarını yenilemeye devam ediyor. İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi’nde de asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, caddede 700 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

DEFORME OLAN ESKİ YOL KAZINARAK SÖKÜLDÜ

Toplu taşıma araçları güzergâhı da olan araç trafiğinin yoğun olduğu İzmit Bağdat Caddesi’nde deforme olarak aşınmaların meydana geldiği yol asfaltlanarak konforlu ve güvenli hale getirildi. Caddede trimer kazısı ile bozulan kısım kazınarak söküldü. Caddenin 300 metresine asfaltlama yapan ekipler, Zincirlikuyu ve Ziya Gökalp Caddelerinin girişlerine kadar asfaltlama yaptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız