ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

İzmit Belediye Başkanı Gebze’nin il olmasını istedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı paylaşımda Gebze’nin il olmasını sonuna kadar desteklediğini ifade etti.

21 Haziran 2023 Saat: 10:11
İzmit Belediye Başkanı Gebze’nin il olmasını istedi
İzmit Belediye Başkanı Gebze’nin il olmasını istedi

İLÇELER KESİNLEŞMEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerisi sonrası ilçelerin il olması gündeme geldi. Söz konusu önerinin ardından çalışmalar başlatılırken 407 bin nüfuslu Gebze’nin de il olabileceği iddia edildi. MHP Kocaeli Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Sözcüsü Saffet Sancaklı’nın konuyla yakından ilgilendiği öğrenilirken henüz ilçeler kesinleşmedi.

GEBZE BUNU ÇOKTAN HAK ETTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gebze’nin il olması gerektiğini belirtti. Hürriyet, “Gebze'yi seven ve Gebze'nin her sorununu her fırsatta meclis kürsüsünde konuşmuş, bütün haklı mücadelelerinde tereddüt etmeden sokakta vatandaşın koluna girerek destek vermiş ve Gebze'nin il olması için yasa teklifi vermiş eski vekil olarak, şu anda da İzmit Belediye Başkanı olarak Gebze'nin il olmasını sonuna kadar destekliyorum. Gebze bunu çoktan hak etti” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız