Güncel

İzmit Belediyesi Yöneticilerinden Mahalle Mutfakları Projesi’ne ziyaret

İzmit Belediyesi Yöneticileri, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen Mahalle Mutfakları Projesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi

4 Ocak 2023 Saat: 16:01
İzmit Belediyesi Yöneticilerinden Mahalle Mutfakları Projesi’ne ziyaret
İzmit Belediyesi Yöneticilerinden Mahalle Mutfakları Projesi’ne ziyaret

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Mahalle Mutfakları Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan proje ile üç çeşitten oluşan bir kişilik yemeğin satış bedeli KDV dahil 5 TL olarak belirlendi.

 

YÖNETİCİLER VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Kentteki dezavantajlı bölgelerde ikamet eden vatandaşların yüzlerini gülümsetmek amacıyla hayata geçirilen Mahalle Mutfakları Projesi için İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın ile İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Serdar Mahallesi’ndeki yemek satışında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ HİZMET VERİLİYOR

İzmit Belediyesi Aşevi’nde günlük olarak yapılan ve paketlenen yemeklerin, muhtelif noktalarda Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli aracılığıyla satışı gerçekleşiyor. İlgili proje kapsamında Serdar Mahallesi (Yeşil Camii karşısı) ve Topçular Mahallesi’nde (Şeref Meydanı Parkı) Salı ve Perşembe günleri saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız