koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti devam ediyor

İzmit Belediyesinin bir yıl önce uygulamaya koyduğu ücretsiz diyetisyen hizmeti tam kapanma döneminde online olarak İzmitliler’in hizmetinde

6 Mayıs 2021 Saat: 17:01
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti devam ediyor
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti devam ediyor

İzmit Belediyesinin bir yıl önce uygulamaya koyduğu ücretsiz diyetisyen hizmeti tam kapanma döneminde de ara vermeden devam ediyor. Tam kapanma döneminde evde kalmak zorunda olan ve kilo dengesini sağlamak isteyen vatandaşlar İzmit Belediyesinin diyetisyeni Gizem Aydın ile online olarak bir araya geliyor. Zoom üzerinden gerçekleşen terapilerle İzmitliler bu süreci fit ve formda geçirmek için destek alıyor. Diyetisyen Gizem Aydın’dan terapi almak isteyen vatandaşlar 0262 311 60 30 numaralı telefondan randevu alabilir.

 FORMDA KALMAK İÇİN

Süreçle ilgili bilgi veren diyetisyen Gizem Aydın, “Tam kapanma döneminde herkes evde olduğu için hareket azalıyor. Bu hareketsizlik sonucu ise doğal olarak kilo alma problemi yaşayanlar olabiliyor. Veya tam tersi kilo alamama problemi yaşayanlar da olabiliyor. Bu konuda danışanlarımıza verdiğimiz liste ve tavsiyelerle formda kalmalarını sağlamak amacıyla terapilerimize online olarak da devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Haberin videosunu izlemek için linke tıklayınız;

https://www.youtube.com/watch?v=ZGPiWxFUp5Q

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız