Güncel

İzmit Müftüsü Şavlı, din görevlilerine başarı belgelerini takdim etti

Deprem bölgelerine giderek canla başla hizmet eden din görevlileriyle bir araya gelen İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, kendilerine Diyanet İşleri Başkanınca verilen başarı belgelerini takdim etti.

20 Haziran 2023 Saat: 10:09
İzmit Müftüsü Şavlı, din görevlilerine başarı belgelerini takdim etti
İzmit Müftüsü Şavlı, din görevlilerine başarı belgelerini takdim etti

GÖNÜLLÜ HEYET HİZMET VERDİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremin olduğu ilk gün harekete geçen Diyanet İşleri Başkanlığı çok sayıda il müftüsü ve ilçe müftüsü ile başka illerden görevlendirilen yaklaşık gönüllü personeli, TDV ekipleri, arama, kurtarma, insani yardım, manevi destek için deprem bölgesine gitmişti. Bu çerçevede kentimizde değişik kademelerde çalışan din görevlilerinden oluşan gönüllü heyet de deprem bölgesine giderek oradaki çalışmalara katılarak destek oldu, görevlerini tamamlayıp kentimize döndü.

“RABBİMİZ BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN”

Bu kapsamda İzmit İlçe Müftülüğü bünyesinden deprem bölgesinde gönüllü olarak hizmet veren yaklaşık 80 din görevlisiyle İzmit Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, İzmit öğretmen evinde kahvaltıda bir araya geldi. Burada kendilerine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın gönderdiği başarı belgelerini takdim etti. Konuyla ilgili İzmit Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, “Deprem bölgesine gidip hizmet eden din görevlilerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Rabbimiz ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi. Konuşmanın ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın gönderdiği selamı ileten müftü Dr. Şavlı, Diyanet İşleri Başkanlığı başarı belgelerini din görevlilerine takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız