Güncel

İzmitli Gazeteci doçent oldu

Kentimizde bir dönem yerel basında gazetecilik yapan Azime Telli, mesleği bıraktıktan sonra başladığı akademik hayatında başarılarına bir yenisi ekledi. Telli, önce doktor, şimdi de doçent oldu

26 Kasım 2019 Saat: 14:06
Çok azimliydi
İzmitli Gazeteci doçent oldu

Kocaeli’de 2000’li yıllarda Bizim Kocaeli Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe başlayan, köşe yazarlığı ve yazı işleri müdürlüğü görevlerinde bulunan İzmitli Azime Telli, mesleği bıraktıktan sonra akademik hayata atılmıştı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu olan Telli, önce Kocaeli Üniversitesinde akabinde Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde öğretim üyesi olduktan sonra doktorasını vererek doktor unvanı kazanmıştı.

HÜLAGU VERDİ

Birkaç yıl önce Mersin Üniversitesi’ne atanan Azime Telli, sık sık ulusal kanallarda uluslar arası ilişkiler üzerinde programlara katılarak görüşlerini açıklıyordu. Doktor olduktan sonra da akademik çalışmalarına hız veren Telli, son olarak doçent olmaya başardı. Telli’nin doçentlik belgesini ise tanıdık bir isim olan Kocaeli Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Sadettin Hülagu’dan aldı. Eski meslektaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız