Güncel

İzmitli isim Hakan Fidan’ın yardımcısı oldu

1986 yılında İzmit’te doğan Yasin Ekrem Serim, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yardımcılığına getirildi. Serim, Ekim 2022 yılından bu yana Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevini devam ettiriyordu

22 Haziran 2023 Saat: 19:16
İzmitli isim Hakan Fidan’ın yardımcısı oldu
İzmitli isim Hakan Fidan’ın yardımcısı oldu

FİDAN’IN YARDIMCISI OLDU

28 Mayıs Genel Seçim sonrasında kadrolar netleşmeye devam ediyor. Bugün çıkan Resmi Gazete'de bakan yardımcılığı görevlendirmeleri gerçekleşti. Ekim ayında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Dışişleri Bakan Yardımcılığına getirilen Yasin Ekrem Serim, yeni kabinede Hakan Fidan’ın, Dişleri Bakanlığı görevine getirilmesi sonrasında da yerini korudu. Serim, Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevine Fidan ile devam edecek.

YASİN EKREM SERİM KİMDİR?

Yasin Ekrem Serim 14 Ekim 2022 yılından bu yana Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Yasin Ekrem Serim aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eski Başdanışmanı olan Maksut Serim’in de oğlu. Maksut Serim çok uzun yıllardır Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çalışıyor. Yasin Ekrem Serim 27 Mart 1986 yılında İzmit, Kocaeli’nde dünyaya geldi. Serim, Girne Amerikan Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Westminster Üniversitesi’nde “Uluslararası İşletme Yönetimi” alanında yapan Serim, 2010-2012 yılında Avrupa Birliği Bakanlığı’nda danışmanlık yaptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız