Güncel

Kadın Daha Fazla Siyasette Olmalı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanlığı’nın Tütünçiftlik Belediye Sosyal tesislerinde düzenlemiş olduğu teşekkür yemeğine katıldı

22 Aralık 2019 Saat: 12:55
Kadın Daha Fazla Siyasette Olmalı
Kadın Daha Fazla Siyasette Olmalı

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve teşkilatının 600 civarındaki Körfez İYİ Partili kadınlara “Bin İYİ Kadın ile Ankara Çıkarması” dolasıyla verdiği teşekkür yemeğine İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İl yönetimi ve Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar da katılım gösterdi.

KADINLAR ÖN PLANDA

Yemekte konuşma yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ‘’Bizler her geçen gün daha hızla büyüyen birbirine daha sağlam bağlarla bağlanan kocaman bir aileyiz. 3 Aralık Salı günü Meral Akşener’in memleketlisi 1000 İYİ Kadın ile grup toplantısında yerimizi aldık. Genel Başkanımızın memleketine yakışır bir şekilde gücümüzü gösterdik. Liderimizin de kadın olması sebebiyle diğer partilerden ayrıcalıklı olarak kadının ön planda olduğu siyaset anlayışımızla hayatımızın her alanında büyük emekleri olan kadınlarımızın gücünü siyasi arenaya taşımayı da büyük bir görev addediyoruz’’ dedi.

KADINLAR SİYASETTE OLMALI

Kadınların siyasetteki yeri ve önemine değinen Yıldız, ‘’Bir ülkenin modern ve gelişmiş olup olmadığının en büyük göstergesi ne geniş yollar ne lüks binalardır. Bir ülkenin hangi seviyede olduğunun birincisi göstergesi kadının o ülkedeki konumudur. Şayet kadın siyasetin içindeyse, yönetimdeyse o ülkede demokrasiden bahsedilebilir. Bugün Türkiye’de kadınlar yönetime dahil edilmiyor, siyasetten uzak tutuluyorsa ki öyle Türkiye’de demokrasiden bahsedemeyiz. Dolayısıyla demokrasi istiyorsak siyasette kadının yerini arttırmaya mecburuz.’’ diye konuşt. Konuşmasının sonunda yoğun tempolu ve verimli çalışmalarından dolayı Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimine, Kocaeli tüm İYİ Kadınlarına ve özellikle Körfezli İYİ kadınlara teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız