ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Kadınlar "DEVA" oluyor

Deva Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’nın Kadın Çalışmaları Birim Başkanlığı tarafından ilçenin kadınları, gönüllüleri ve üyeleri ile tanışma ve sohbet programı gerçekleştirildi.

5 Şubat 2021 Saat: 23:36
Kadınlar DEVA oluyor
Kadınlar "DEVA" oluyor

Deva Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları Birim Başkanlığı tarafından ilçe kadınları, üye ve gönüllüleri ile tanışma ve sohbet programı gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIMLI PROGRAM

Başiskele İlçe Başkanlığı Hizmet Binasında gerçekleştirilen programa, Deva Partisi Genel Merkez Kurucu üyelerinden ve Bölge Koordinatörü olan Metin Gürcan, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Başiskele İlçe Başkanı Av. Görkem Bora Taner, İl Teşkilat Başkanı Orhan Sarısüleyman, İl Sekreteri Av. Bilge Banu Bilgin, İl Kadın Politikaları Başkanı Gamze Durmaz, İl Halkla İlişkiler Başkanı Emin Birlik, İl Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Gülay Yılmaz, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanı Pelin Çetin Tanrıöven, İlçe Teşkilat Başkanı Celal Özkaraaslan, İlçe sekreteri Kadir Abbasioğlu, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Atacan Aksoy, İlçe Seçim İşleri Başkanı Mustafa Aygün, İlçe Parti İçi Eğitim Başkanı Mehmet Fatih Yaşar, İlçe Bilişim Birim Başkanı Temel Kılıç katılarak pandemi kuralları içerisinde geniş katılımlı bir Kadın Çalışmaları toplantısı gerçekleştirildi.

“KADINLAR ÖNCÜ OLMALIDIR”

Deva Partisi Genel Merkez Kurucu üyelerinden ve Bölge Koordinatörü Metin Gürcan, “Kadın eli değen bir yönetim her zaman faydalıdır. Kadın yöneticilerimizin artması için kadınlarımızın da öncü olmasını talep ettiğini ediyorum” ifadelerini kullandı.

“KADINLARA DAHA AKTİF ROLLER ALMALI”

Programa canlı bağlantı ile katılan Deva Partisi Genel Merkez Kadın Çalışmalar Başkanı Elif Esen, “Kadınlar siyasette ve yönetimde daha aktif rol almalı ve Kadına karşı şiddetin çözümünde önemli rolünün olması gerekiyor” dedi.

“FEDAKARCA DESTEK OLUYORLAR”

Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, “il ve ilçe yöneticilerinin eşleri fedakarca destek oluyorlar, artık mutfağa kadar yansıyan sorunlara kadınlarımızında sessiz kalmıyor” şeklinde konuştu.

“GENÇLER SUSTURULUYOR, BASKILANIYOR”

Deva Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av. Görkem Bora Taner, “Gençlerimiz susturulduğu, baskılandığı bir ortamda anneler çocuklarının geleceği ile ilgili kaygı duyuyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız