Güncel

Kalimder Başkanı Sertaç Tugay'a Büyükşehirden ziyaret

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Kandıra Lisesi Mezunları Derneği’nin (KALİMDER) genel kurulunda oy birliği ile başkan seçilen Sertaç Tugay ve yönetimine, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

12 Ocak 2023 Saat: 15:11
Kalimder Başkanı Sertaç Tugaya Büyükşehirden ziyaret
Kalimder Başkanı Sertaç Tugay'a Büyükşehirden ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğünde görevli Ar-Ge ve Koordinasyon Şefi Yakup Kocabıyık tarafından bir ziyaret gerçekleştirilerek yeni başkan Sertaç Tugay ve yönetimine, hem kendisinin, hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bey’in tebrik ve başarı dileklerini ilettiğini söyledi. Başkan Sertaç Tugay’ın ofisinde gerçekleşen ziyarette ayrıca Kalimder’in başkan yardımcısı Recep Türkdoğdu, denetim kurulu başkanı Mesut Memiş ve yönetim kurulu üyesi Giray Buran’da hazır bulundu. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, Kalimder ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile birlikte, ne gibi projeler yapılabilir, özellikle mevcut okuyan öğrencilerimiz için nasıl katkılar sağlanabilir konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda konuşan Başkan Tugay; “En kısa sürede kendilerine bir iade-i ziyaret gerçekleştireceğiz ve hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz için bir sunum yapacağız. Şimdiden projelerimize yapacakları tüm katkılar ve ayrıca bu nazik ziyaret ve hediyeleri için hem Yakup bey’e hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Büyükakın bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız