Güncel

Kamil Şirin, Alikahyalılarla bir araya geldi

İYİ Parti'nin İzmit Belediye Başkan adayı Kamil Şirin, mahalle sakinleriyle bir araya geldi

7 Mart 2024 Saat: 15:25
Kamil Şirin, Alikahyalılarla bir araya geldi
Kamil Şirin, Alikahyalılarla bir araya geldi

İYİ Parti'nin İzmit Belediye Başkan adayı Kamil Şirin, Alikahya Mahallesinde düzenlenen bir programda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İl ve İlçe yöneticileri ile Meclis Üyesi adayları da programda hazır bulundu. Şirin, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip projelerini paylaştı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Şirin, Alikahya'nın en büyük sorunlarının başında İZAYDAŞ'ın neden olduğu hava kirliliği geldiğini belirtti. Ayrıca, mahallenin bakımsızlığı ve gençler için yetersiz aktivite alanlarının olmaması da önemli sorunlar arasında yer aldı.

Konuşmasında, seçim irtibat bürosu açacaklarını ve seçimi kazandıktan sonra Alikahya Mahallesindeki her vatandaşın yanında olacaklarını belirten Şirin, İZAYDAŞ'ın yaydığı koku ve kirli havaya çözüm bulacaklarını da vurguladı. Ayrıca, mahallenin güzelleştirilmesi ve aktivite alanlarının arttırılması için hızla çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Şirin, vatandaşların görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını ifade ederek, mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemsediklerini dile getirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız