Güncel

Kamil Şirin'den sanayi bölgesine ziyaret

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, beraberinde İl ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üyesi Adayları ve Kadın Politikaları temsilcileri ile birlikte Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklama

22 Mart 2024 Saat: 16:34
Kamil Şirinden sanayi bölgesine ziyaret
Kamil Şirin'den sanayi bölgesine ziyaret

Kamil Şirin,  "Bugün Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiğimiz ziyarette, İzmit'in merkezindeki bir sanayi bölgesinin ne kadar bakımsız olduğuna bir kez daha şahit olduk. Kışın çamur, yazın toz içinde olan bu alanlarda, esnaflarımızın ve işletmelerimizin zorlu şartlarda faaliyet gösterdiğini görmek gerçekten üzücüydü.

Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde bir yerden bir yere ulaşmak için oluşan göletleri aşmamız gerektiğini gördük. Bu durum, işletmelerin günlük operasyonlarını olumsuz etkiliyor ve esnaflarımızı perişan ediyor. Ancak, bu rezillikten İzmit'imizi kurtaracağız.

İşletmelerimizin ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çözüm odaklı adımlar atmaya kararlıyız. Temiz bir çevre ve sağlıklı altyapı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinizle, birlikte daha yaşanabilir bir İzmit inşa etmek için yola çıktık!" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız