Güncel

​Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nda stantlar her cuma açılacak

İzmit Belediyesi'nin yapımını tamamladığı, yedi köyün ortak kullanacağı Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nda belediye yöneticileriyle üreticiler bir araya gelerek planlama yaptı, üreticiler cuma günleri stant açacak

6 Ağustos 2021 Saat: 12:49
​Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nda stantlar her cuma açılacak
​Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nda stantlar her cuma açılacak

İzmit Belediyesi'nin köylerdeki üreticilere katkı sağlamak amacıyla Karaabdülbaki Köyü’nde yapımını tamamladığı ve yedi köyün ortak kullanacağı Üretici Pazarı’nın açılışına sayılı günler kaldı. Karaabdülbaki ile birlikte Hasancıklar, Ortaburun, Sapakpınar, Sultaniye, Süleymaniye ve Kurtdereli üreticilere hizmet verecek olan stantlardan, aynı anda 7 çiftçi ücretsiz olarak yararlanacak. Dönüşümlü olarak üreticilere kiralanacak olan stantlarda ürünlerinin satışlarını yapacak olan mahalleliler aile ekonomilerine katkı sağlayacak. 

ÜRETİCİLERLE BULUŞTULAR

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç de Karaabdülbaki Mahallesi’ne giderek muhtar Hüdayim Yıldız ve stantlarda yer almak için Karaabdülbaki Muhtarlığı’na başvuruda bulunan üreticilerle bir araya geldi. Projenin detaylarıyla ilgili üreticileri bilgilendiren başkan yardımcısı Solakoğlu ile müdür Gülenç, stantlarda yapılacak satışlarla ilgili üreticilerle fikir alışverişinde de bulundu. Toplantıda üreticilerin cuma günleri stant açmaları ve satış yapmaları kararlaştırıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız