Güncel

Karakadılar da aday adayı oluyor

CHP Kartepe eski İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için CHP'den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı

16 Mart 2023 Saat: 17:55
Karakadılar da aday adayı oluyor
Karakadılar da aday adayı oluyor

2019 yerel seçimlerinde CHP Kartepe Belediye başkan adayı olan, CHP Kartepe eski ilçe başkanı, 10 yıl Kartepe Balaban Mahalle Muhtarlığı yapan Cumhur Karakadılar, aday adaylığıyla ilgili şunları söyledi:

21 yıllık AKP iktidarında haksızlıkların ve hukuksuzlukların, Cumhur Karakadılar olarak daima karşısında oldum. Sadece karşısında olmakla yetinmeyip, doğup büyüdüğüm bölge olan Kartepe dahil olmak üzere, tüm Kocaeli genelinde nerede haksızlık var ise orada olmak için didindim, çabaladım ve orada oldum. Nefesim yettiğince de olmaya and içtim.
Köylümüzün,çiftçimizin üretmesini engelleyen her türlü iktidar oyununun önünde set oldum. Köylünün toprağının elinden alınıp betona gömülmek istenmesine karşı fikren, hukuken ve bedenen mücadele ettim.
Bir arpa boyu yol kat edebildiysek ne mutlu bana.
Şimdi ise önümüzde tek tek mücadele etme değil, hep birlikte beraberce, bu iktidardan kurtulma yani sandık süreci var.
Aileme ve dostlarıma danışarak; Partimin bir neferi olarak, Genel Başkanım Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yiğit önderliğinde, Atatürk’ün yolunda, halk uğrunda, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni kaydırılan rotasına döndürmek için yeni bir mücadele yolculuğuna niyetlendim.
Memleketin ve halkın faydasına gür ses olacağımdan, kavgamızın hak, hukuk, adalet temelli olacağından tek bir dostumuzun dahi şüphesi olmasın.
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için;
Partime,Kartepe’ye,Kocaeli'ye ve Ülkesine gönül vermiş biri olarak, Kocaeli’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek, Kocaeli’nin sorunlarına tercüman olmak, 22 yıldır yaratılmış enkazı kaldırmak için kollarımı sıvıyor ve 2023 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partimiz’den milletvekili aday adayı olduğumu büyük bir onur ve gururla duyuruyorum.
Verilecek her türlü göreve tüm yoldaşlarımla omuz vermeye hazırım..

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız