koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Karamürsel Ereğli Sahili yeşile bürünüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karamürsel Ereğli sahil parkında ağaçlandırma gerçekleştirdi

29 Ocak 2020 Saat: 15:03
Karamürsel Ereğli Sahili yeşile bürünüyor
Karamürsel Ereğli Sahili yeşile bürünüyor

Kocaeli’nin günlük yaşamında sahil parkları büyük önem taşıyor. Özellikle yaz ve bahar mevsimlerinde, vatandaşlar aileleri ile birlikte sahil parklarında bolca vakit geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Karamürsel ilçesi Ereğli Sahil Parkı yürüyüş yolundaki uygun alanlara fidan dikti. Yapılan çalışma ile sahil parkının görünümü daha da yeşil bir çehreye büründü.

FARKLI TÜRLERDE FİDANLAR DİKİLDİ

Ereğli Sahil Parkı’nda yapılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, Pembe Çiçekli Akasya, Ihlamur Çınar ve Goldrider türlerinde fidanlar dikildi. Sahil parkındaki 500 metrekare alanda da toprak tesviyesi yapıldı. 8 personel ile yapılan fidan dikiminden sonra sahil parkında ağaçların budamaları yapılıyor.

FORM BUDAMALARI DA YAPILIYOR

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri fidan dikimlerinin yanı sıra sahil parkında, form budama çalışması da gerçekleştiriyor. Çalışmalar dahilinde iğne yapraklı ağaçların, bahar ve yaz ayları gelmeden form budamaları yapılıyor. Ekipler ayrıca D-130 karayolu üzerinde bulunan ağaçlarında da budamasını gerçekleştiriyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız