Güncel

Karamürsel köy yolları yenileniyor

Tüm ilçelerde olduğu gibi Karamürsel İlçesi’nde de yol alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını daha güvenli ve konforlu bir hale getiriyor

3 Aralık 2020 Saat: 10:20
Karamürsel köy yolları yenileniyor
Karamürsel köy yolları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Karamürsel ilçesindeki köylerdeki ve merkezdeki yollarda alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, yolların güvenli ve konforlu olması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

İNEBEYLİ - VALİDEKÖPRÜ ARASI BETON YOL YAPILIYOR

Karamürsel, Hayriye – İnebeyli – Taşağıl - Semetler köylerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolun büyük bir kısmını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi kalan 700 metrelik kısımda çalışmalarını sürdürüyor. İnebeyli—Valideköprü arası beton yol çalışmasını sürdüren ekipler, beton yolla birlikte yol kenarı kaldırım çalışmalarını da yapıyor.

 

AKPINAR YOLUNDA YAĞMUR SUYU KANALI

Karamürsel Akpınar Mahallesi Değirmenler Mevkiinde 2.5 kilometrelik yolun asfalt serimini yapan Büyükşehir Belediyesi, yağmur sularının toplanabilmesi için yolun kanalına v kanal çalışması da yapıyor.

 

MERKEZ 105. CADDE ASFALTLANACAK

Karamürsel merkezi 105. Cadde’de çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, 750 metrelik kısımda kaldırım parke çalışmalarını sürdürüyor. Altyapısı tamamlanan caddede terasman çalışması yapılıyor. Terasman çalışmasının tamamlanması sonrasında asfaltlanacak cadde Karamürsellilerin hizmetine sunulacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız