Güncel

Karar alındı

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Genel Merkezi, son genel yönetim kurulu toplantısında bir karar alarak Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak Kocaelili Anıl Deniz Pişkin’i atadı.

5 Mayıs 2019 Saat: 01:26
Karar alındı
Karar alındı

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Genel Merkezi, son genel yönetim kurulu toplantısında bir karar alarak Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak Kocaelili Anıl Deniz Pişkin’i atadı. Türkiye’de 97 şubesi bulunan Alevi Kültür Dernekleri Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Anıl Deniz Pişkin, Ekim ayında kongre yapacak. Bu kongrede ise gençlik kolları genel başkanı seçilecek. Gençlik Kolları Genel Başkanı seçildikten sonra şube ziyaretlerine başlayan Pişkin şunları söyledi:

ŞUBE ZİYARETLERİ

“Bir önceki dönem Alevi Kültür Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Şube Sekreterliği görevim olmuştu. Hali hazırda üst kurul delegesiyim. Gençlik kolları genel başkanlığına atanmam benim için gurur verici bir durum. Bu görev verildikten sonra Türkiye’deki şube ziyaretlerime başladım. Bu ziyaretlere devam ediyorum. Buralardaki genç arkadaşlarımızla görüşüyorum. Hedefimiz yüzyıllardır bu kadim coğrafyada aydınlanmanın öncüsü olmuş Alevi toplumuna kurumsal bir alt yapıya sahip bir gençlik örgütü kazandırmaktır.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız