Güncel

KARBAFED Hedefe Kilitlendi: İlk Ziyaret Vali Yavuz’a

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu (KARBAFED), 3. Olağan Kongresi'ni tamamladıktan sonra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret ederek yeni yönetim kurulunu tanıttı

11 Haziran 2024 Saat: 13:16
KARBAFED Hedefe Kilitlendi: İlk Ziyaret Vali Yavuz’a
KARBAFED Hedefe Kilitlendi: İlk Ziyaret Vali Yavuz’a

Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonu (KARBAFED), 3’ncü olağan kongresini tamamladıktan sonra bir dizi ziyaret programına başladı. Yeni yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ilk durağı, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz oldu.

“KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZİN BİR İŞARETİSİNİZ”

Vali Seddar Yavuz, KARBAFED heyetini kabul ederek, "Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimiz genelinde bu tür dernek ve federasyonların varlığı, kültürel zenginliğimizin bir işaretidir," diyerek memnuniyetini dile getirdi. Vali Yavuz, federasyonun çalışmalarını takdirle karşıladığını ve desteklediğini belirtti.

“MİKRO MİLLİYETÇİLİK YAPMAYACAĞIZ”

KARBAFED Başkanı Av. Gökhan Atılgan ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Sayın Valim, yeni yönetim kurulumuzla sizleri ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizin çalışma azminizi ve gayretlerinizi takdirle izliyoruz. Bizler de başarı dileklerimizi sunuyoruz. Amacımız, kapımıza kim gelirse gelsin, mikro milliyetçiliğe fırsat vermeden hizmet etmektir. Özellikle eğitim konusunda öğrencilere burs sağlama çalışmalarına ağırlık vereceğiz," ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU TAM KADRO HEDEFE YÜRÜYOR

Bu önemli ziyarette Başkan Av. Gökhan Atılgan'a, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Özbay, Mesut Kanpara, Vahit Kuzu, Yasin Uzuner, Perihan Dede, Ali Tokgöz, Mehmet Oruç ve Reşat Öktem eşlik etti. KARBAFED'in yeni dönemdeki aktif çalışmaları ve toplumla bütünleşme hedefleri, bu ziyaretle bir kez daha gözler önüne serildi.

ZİYARETLER SON SÜRAT!

KARBAFED heyetinin bir sonraki durağı ise Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan oldu. Nezaketi ve güler yüzüyle tanınan Müdür Pehlivan, federasyonun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu. Ziyaret sırasında, KARBAFED Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gökhan Atılgan, "Sayın Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Yüksel Pehlivan Bey’i KARBAFED YK olarak ziyaret ettik. Bize vakit ayıran saygıdeğer müdürümüze şükranlarımı sunarım," şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız