Güncel

KARTEPE’DE ÜSTYAPIDA DURMAK YOK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İbrikdere ve Dumlupınar Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

14 Ekim 2021 Saat: 14:01
KARTEPE’DE ÜSTYAPIDA DURMAK YOK
KARTEPE’DE ÜSTYAPIDA DURMAK YOK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman İbrikdere ve Dumlupınar Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

TOPLAM 600 TON ASFALT

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbrikdere Mahallesi, 250 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde 109’ncu sokak da 450 ton, Dumlupınar Mahallesi’nde 100 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Ersin Sokak 150 ton asfalt serimi yaptı.

KARTEPE’DE ÜSTYAPIDA DURMAK YOK

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz bölgelerimizde sıcak asfalt serimine devam ediyoruz. Kartepemiz yapılan her yatırım ile daha modern bir ilçe durumuna gelmektedir. Özellikle ulaşım alanında yapılan yatırımlar ilçemizin gelişmesine büyük katkı veriyor. Yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız