ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Katırcıoğlu: “Körfezimiz akvaryum olacak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit’te vapur gezisinde kadınlarla bir araya geldi. İzmit Körfezi’nde başlatılan dip temizliği projesinden bahseden Katırcıoğlu, “Körfezimiz akvaryum olacak” dedi.

3 Mayıs 2023 Saat: 13:45
Katırcıoğlu: “Körfezimiz akvaryum olacak”
Katırcıoğlu: “Körfezimiz akvaryum olacak”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, vapur gezisinde kadınlarla bir araya geldi. Katırcıoğlu, gezide çay ve simit eşliğinde kadınlarla sohbet ederek sorularını yanıtladı. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Teşkilatı üyelerinin de katıldığı birlikte Katırcıoğlu, Türkiye Yüzyılı vizyonunu ile hayata geçirilecek yatırımları anlatarak ve gerçekleştirilecek hedefler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

İZMİT KÖRFEZİ YENİDEN HAYAT BULDU

Yıllar önce kokudan yanına yaklaşılmayan İzmit Körfezi’nin yapılan çalışmalar ile yeniden hayat bulduğunu söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “AK Parti iktidarı öncesinde adeta can çekişen İzmit Körfezi’nden geçerken kokudan burnumuzu kapatmak zorunda kalıyorduk. İnşa edilen arıtma tesisleri, temizlik çalışmaları ve havadan deniz kontrol uçağı ile yapılan denetimlerle İzmit Körfezi yeniden hayat buldu. Şükürler olsun ki doğal dengenin yeniden kurulduğu İzmit Körfezi’nde bugün gönül rahatlığı ile gezip hem denizin hem de doğanın tadını çıkartıyoruz” dedi.

KÖRFEZİN DİRİLİŞİNE VESİLE OLACAK PROJE

İzmit Körfezi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldığını söyleyen Katırcıoğlu, “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlıkları tamamlanan İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamuru Temizleme, Susuzlaştırma ve Bertaraf Projesi'nde körfezden ilk çamur çekimi yapıldı. Kocaeli'nin geleceği ve Marmara'mız için çok önemli bir proje. Bu çalışmayla dibinde onlarca yıl birikmiş 8 milyon ton çamurdan kurtaracağımız Körfezimiz akvaryum olacak. Körfezimizin dipten dirilişine vesile olacak bu çalışmayla deniz ekosisteminin korunmasını sağlayacağız. Körfezimizi en güzel, en temiz haliyle evlatlarımıza bırakacağız" diye konuştu. (Bülten)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız