koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Güncel

Kazan'dan şok eleştiri!

MHP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Belediyesi’ni eleştirdi. Kazan, "Belediye boş duvara yıllık 85 bin lira ödüyor" dedi

4 Aralık 2020 Saat: 10:47
Kazandan şok eleştiri!
Kazan'dan şok eleştiri!

MHP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, katldığı bir canlı yayında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirdi. Kazan, İzmit’in meşhur duvarı olan Milli İrade Meydanı Kocaeli Baro binasında bulunan reklam duvarı için İzmit Belediyesi’nin yıllık 85 bin lira kira verdiğini ve bu alanın Kocaeli Barosu’na ücretsiz kiraladığını iddia etti.

“1 LİRALIK MAGNET YAPTIRAMIYORUZ”

İzmit Belediyesi’nin dört seneliğine o duvarı kiraladığını iddia eden Kazan açıklamalarının devamında, “İzmit Belediyesi o duvarı kiralamış. 4 yıllık olarak yıllık 85 bin lira üzerinden anlaşma yapılmış. Belediye’nin 85 bin TL kira verdiği bir alanı Kocaeli Barosu’na ücretsiz verdi. İzmit Belediyesi’nin reklam için kendi alanlarının olduğu halde o duvarı kiralamanın bir anlamı yoktu. Yıllık 85 bin lira gibi bir zarara gerek yok. Belediye’nin bu kadar reklam yapmasına gerek yok. Bunu doğru bulmuyorum. Biz 1 liralık magneti yaptıramıyoruz, fakat 85 bin lirayı boş bir duvara verebiliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız