Güncel

Kent Konseyi'nden KOTO ve Rektör’e hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimi, Oda Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı seçilen Hüseyin Gezer ile kısa süre önce KOÜ’ye rektör olarak atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

4 Ocak 2023 Saat: 15:52
Kent Konseyinden KOTO ve Rektör’e hayırlı olsun ziyareti
Kent Konseyi'nden KOTO ve Rektör’e hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimi, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen KOTO seçimlerinde tekrar oda başkanı seçilen Necmi Bulut ile KOTO Meclis Başkanı seçilen Hüseyin Gezer’e, ardından da kısa süre önce Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KOTO ziyaretinde Korkmaz’a, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa Şen, Emekli Meclisi Başkanı Abdurrahman Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Ali Ekber İncesu ve Nesrin Atar Ömer Yağız eşlik etti. Korkmaz, Bulut ve Gezer’e başarılar dileyerek, üzerinde Osmanlı figürlerinin olduğu hediyeler takdim etti. 

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Cantürk’e gerçekleştirilen ziyarette ise Kormaz’a, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa Şen, Engelli Meclisi Başkanı Ufuk Koçak, Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül, Emekli Meclisi Başkanı Abdurrahman Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Selçuk Çakır, Mehmet Başaran, Ulaş Erenkaya, Av. Selman Yaray, Ali Ekber İncesu ve Nesrin Atar, Ömer Yağız eşlik etti. Korkmaz, bu ziyarette de Cantürk’ü tebrik ederek, kendisine Osmanlı ve Fatih Sultan Mehmet figürlü hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız