ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Kılınacak mı?

Yılbaşı sokağa çıkma kısıtlamasının açıklanmasının ardından Cuma Namazı’nın kılınıp kılınmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli İl Müftüsü, “Camilerimiz açık, gelen olursa namaz kılınır” ded

30 Aralık 2020 Saat: 14:33
Kılınacak mı?
Kılınacak mı?

Koronavirüs vakalarının artmasının ardından İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan duyuruda 31 Aralık Perşembe 21:00 ile 4 Ocak Pazartesi 05:00 arası sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Ayrıca İçişleri Bakanlığı tarafından evlerde dahil yılbaşı kutlaması yapılması yasaklandı. Kısıtlamananın uygulanacağı tarihler arasında Cuma gününün olması ile birlikte, bu hafta Cuma Namazı kılıp kılınmayacağı sorusu akıllara geldi.

BİZE GELEN YAZI YOK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, “Şu ana kadar konu ile ilgili bize herhangi bir resmi yazı gelmedi. Kısıtlama ile ilgili daha öncede vatandaşlarımız yürüme mesefasinde olan yerlerde ihtiyaçlarını karşılıyorlardı. Yine öyle olacaktır. Camilerimiz bu haftada açık olacak. Eğer vatandaşlarımız kendi evlerine yakın yerlerindeki camilere gelirse, ibadetlerini gerçekleştirebilirler” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız