Güncel

Kobakoğlu aday adayı oluyor

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Avukat Kaan Kobakoğlu Cumartesi günü İyi Parti il binasında Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunuyor

16 Mart 2023 Saat: 22:00
Kobakoğlu aday adayı oluyor
Kobakoğlu aday adayı oluyor

Kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen hukuk insanlarından olan avukat Kaan Kobakoğlu, Cumartesi günü saat 14:00’de İyi Parti İl binasında Milletvekilliği aday adaylığını başvurusunda bulunuyor.

KAAN KOBAKOĞLU KİMDİR?

23 Ocak 1968'de Ankara'da doğdu. İlk öğrenimini Çanakkale'de yaptıktan sonra, orta öğrenimini Çanakkale, Ankara, Çorum ve Kocaeli'de tamamladı. 1985-1989 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine devam etti. Daha sonra 1991-1993 yıllarında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk ABD bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı ve aynı üniversitede halen doktora çalışmasına devam ediyor. Kobakoğlu 1994 - 1997 arasında akademik çalışmalarını Bordeaux IV Montesquieu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Karşılaştırmalı İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Enstitüsü (COMPTRASEC)'de yaptı. Fransızca ve İngilizce bilen Kaan Kobakoğlu 6 Mart 1999'da eşi Esra ile evlendi. İş yaşamına 1989-1990 yılları arasında yaptığı avukatlık stajı ile başlayan Kobakoğlu, 1990-1996 yıllarında Dokuz Eylül Üniversitesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuk Ana Bilim Dalında Araştırma görevlisi olarak çalıştı. Hukuk alanında çok sayıda sertifikaya sahip olan Kaan Kobakoğlu, serbest avukat olarak 1991'de başladığı mesleğini halen devam ediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız