koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Kocaeli İlahiyat Vakfı kuruldu

Kısa adı KİVA olan Kocaeli İlahiyat Vakfı, Kocaeli 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kararıyla kuruldu. Vakfın kuruluş kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlandı.

6 Haziran 2023 Saat: 10:05
Kocaeli İlahiyat Vakfı kuruldu
Kocaeli İlahiyat Vakfı kuruldu

Kocaeli İlahiyat Vakfı (KİVA) Kocaeli 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 15 Mayıs tarihli kararıyla kuruldu. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlanan karar doğrultusunda vakfın ikametgah adresi Kocaeli olarak belirlendi. Mal varlığı 210 bin TL olarak belirlenen vakfın sona ermesi halinde arta kalan mal ve haklarının Türkiye Diyanet Vakfı’na devredileceği belirtildi.

YÖNETİCİLERİ KİMLER?

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, KOÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Sekreteri Fatih Karaçoban, Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Süleyman Küçük, KOÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ahmet Ekşi, KOÜ İlahiyat Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Nihat Durak, iş insanı Rıdvan Turan ve mali müşavir Mehmet Erenoğlu vakfın yönetim kurulu olarak belirlendi.

VAKFIN AMACI BELİRLENDİ

KİVA’nın amacı ile ilgili ise “Fakülte personeli ile öğrencilerin bireysel gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlayacak eğitim çalışmaları ve sosyal aktiviteler yapmak, sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek ve senette belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmektir” ifadelerine yer verildi.

VAKFIN TÜM ÜYELERİ

Abdullah Kahraman, Süleyman Küçük, Recep Tarı, Ahmet Hakkı Turabi, Ahmet Ekşi, Kadir Gömbeyaz, Metin Pay, Nihat Durak, Kemal Yılancı, Rıdvan Turan, Ali Sarı, Yakup Yavuz, İlhan Coşkun, İbrahim Tosuner, Mehmet Erenoğlu, Fatih Karaçoban.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız