Güncel

Kocaeli Tüm Renkleriyle Bir Arada: 38. Geleneksel Kent Bayramlaşması Gerçekleştirildi!

Kocaeli Kent Konseyi tarafından organize edilen, 38. Geleneksel Kent Bayramlaşmasında buluşan kentin ileri gelenleri, birlik beraberlik mesajları verdi

10 Nisan 2024 Saat: 16:10
Kocaeli Tüm Renkleriyle Bir Arada: 38. Geleneksel Kent Bayramlaşması Gerçekleştirildi!
Kocaeli Tüm Renkleriyle Bir Arada: 38. Geleneksel Kent Bayramlaşması Gerçekleştirildi!

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi'nin iş birliğiyle düzenlenen 38. Geleneksel Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde gerçekleşti. Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, STK’lar, Dernekler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DAYANIŞMA RUHU

Programın açılış konuşmasını yapan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu mübarek Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gazze’deki soykırımın sona ermesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kentimizde ortak akıl ve dayanışma ruhuyla her gün bayram yaşanır" dedi.

GAZZE İLE KARDEŞ ŞEHİR OLACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında, "Tüm sevdiklerimizin huzur içerisinde sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmesini temenni ediyorum. Bu bayram, Gazze'de yaşananlar sebebiyle buruk bir sevinçle kutlanıyor. Oradaki zulmün bir an önce sona ermesi için dua ediyoruz. Gazze ile kardeş şehir olmak için girişimlerimizi başlatacağız. Seçim sürecini atlattık ve şimdi daha güzel bir Kocaeli için çalışma zamanı" şeklinde konuştu.

BAYRAM RUHUNU AŞILAMALIYIZ

Vali Seddar Yavuz, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Dini ve milli bayramları ruhuna uygun kutlamak elzem bir durumdur. Medeniyet değerleri ile bezenmemiş nesillerin devlet geleneğini sürdürebilmesi mümkün değildir. Evlatlarımıza medeniyet değerlerimizi doğru anlatmalıyız.

BÜTÜN RENKLERİ KUCAKLIYORUZ

"Biz bütün renkleri kucaklıyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Fikirlerimiz farklı olabilir ama yolumuz bir. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde seçilen başkanlarımızı ve muhtarlarımızı yürekten kutluyorum. Seçimin huzur içinde geçmesi için önemli çalışmalar yaptık. Siyasi partilere, adaylara ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız