ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Kocaeli'den çıktı!

Körfez'de çekildiği öğrenilen bir video sosyal medyada Nurcan S. isimli bir kadının küçücük kıza şiddet uyguladığı bir video 1. sıraya yerleşti.

6 Şubat 2021 Saat: 16:16
Kocaeliden çıktı!
Kocaeli'den çıktı!

TEBPİ TOPLAYAN VİDEO

Körfez ilçesini Mimar Sinan Mahallesinde oturan Nurcan S. isimli kadın küçük yaşta bir kız çocuğuna şiddet uyguladığı görüntüler bugün sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kısa sürede sosyal medyada birinci sıralara yerleşen video ile Tweeter gündeminde 1. oldu.


AİLE ÜYELERİNİ TEHDİT ETTİ

Görüntülerde Nurcan S.'nin küçük bir kıza nefessiz bırakacak kadar şiddet uyguladığı, küçük kızın ise tüm çabalarına rağmen kurtulamadığı videoya yansıdı. Videoyu çekenleri ise zaman zaman tehdit ettiği görüldü.


ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

Edinilen bilgilere göre videonun geçtiğimiz yıl çekildiği öğrenildi. H.B. ile dini nikahla yaşayan Nurcan S.'nin bu birliktelikten 2 çocuğu, ilk evliliğinden de 4 çocuğu olmak üzere toplam 6 çocuğu olduğu belirtildi. Görüntülerin yayılmasının ardından Nurcan S; geçen yıl 4 Nisan'da polis ekiplerince göz altına alıdığı fakat işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece sebest bırakıldığı öğrenildi. Çocukları ise devlet korumasına alındı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız