ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Kocaeli'nin ve halkın listesi bizimkisi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Basri Çayır ve Mehmet Aşıla, Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Tayfun Sönmez ile bir araya geldi

5 Mayıs 2023 Saat: 10:51
Kocaelinin ve halkın listesi bizimkisi
Kocaeli'nin ve halkın listesi bizimkisi

Yoğun katılımlı buluşmada Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Bilecik İl Başkanı Azer Sarı, Sakarya İl Başkanı Serkan Terzi ve birçok  sanayici, iş adamı ve sektörün önde gelen isimleri de yer aldı. Taşköprü Güreş  Ağası Sezgin Sert'in de katıldığı buluşma da hemen hemen her konuya değinildi.  

"MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN KALESİ KOCAELİ GEREKEN VEFAYI GÖSTERECEKTİR"

Özellikle sektörün içinde olan Yeniden Refah Partisi 2.sıra Milletvekili Adayı Basri Çayır’a sektör içindekiler ve katılımcılar destek sözü verdi.  Aşıla ve Çayır  tüm sektörlerle ilgili ve tecrübeli olmalarından dolayı halkın listesinin Yeniden Refah Partisi aday listesi olduğunun altını çizdi. Çayır " Kocaeli’nin listesi Yeniden Refah Partisi'dir. Kocaeli’nin derdi ile dertlenecek halkın tabanına uygun temsiliyetleri olan adaylar bizim adaylarımız. Milli Görüş'ün kalesi olan Kocaeli' de halkımız bize gereken vefayı ve desteği verecektir" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız