Güncel

Kocaeli'ye genel başkan yağacak!

İçinde bulunduğumuz Haziran ve Temmuz ayı içerisinde ilimize CHP, İYİ ve DEVA Partisi Genel Başkanlarından bir çok ziyaret gerçekleşecek. Kocaeli’ye adeta genel başkan yağacak.

20 Haziran 2021 Saat: 21:48
Kocaeliye genel başkan yağacak!
Kocaeli'ye genel başkan yağacak!

Ata Baran SANCAR

Aşılamanın artması ve pandemide vaka sayılarının azalması ile birlikte partiler, ziyaret ve vatandaş ile etkileşimlerine hız vermeye başladı. Bu ziyaretler kapsamında Haziran sonu ve Temmuz başı itibari ile bir çok partinin genel başkanı Kocaeli’ye gelecek ve çeşitli etkinliklere katılacak, vatandaşlar ile buluşacak.

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gebze’de ilçe başkanlığı binasının açılışı için 1. Kocaeli İl Kongresi’nden 6 ay aradan sonra 29 Haziran Salı günü tekrardan Kocaeli’ye gelecek. Şu sıralarda DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve birçok ilçe başkanının genel başkanın gelişi sonrası ne yapacağı, hangi yerlere gidileceğinin programını yaptığı biliniyor.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ülke çapında devam eden il ve ilçelerde vatandaş ile buluşarak problemlerini, isteklerini dinlediği ziyaretler kapsamında 1 Temmuz Perşembe günü Kocaeli’de çok sayıda esnaf ile buluşması planlanıyor.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gebze ve Karamürsel’de gerçekleşecek olan bir dizi program için Kocaeli’ye gelecek. CHP Kocaeli İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli ziyareti ile ilgili kesin bilgi vermekten şimdilik kaçınıyor. Şimdilik öğrenilen bilgilerde “Kurban Bayramından önce” ifadeleri göze çarpıyor. Gerçekleşecek ziyaret öncesinde programı denetlemek için genel merkez tarafından CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin geçtiğimiz günlerde kentimize gelmişti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız