Güncel

Kocaeli'ye lezzet yağacak!

Türkiye Gaziantep Dernekler Federasyonu bu yıl 4. geleneksel tanıtım günlerine ev sahipliği yapacak. Gaziantep Tanıtım Günleri 9 Kasım'da başlayacak.

5 Kasım 2021 Saat: 13:29
Kocaeliye lezzet yağacak!
Kocaeli'ye lezzet yağacak!

Ata Baran SANCAR

Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan Gaziantepliler Tanıtım Günleri bu yıl 9 Kasım'da başlayacak. 14 Kasım'a kadar sürecek olan tanıtım günlerinde stant açacak esnafın tamamı Antep'ten gelecek. Tanıtım günleri nedeniyle bugün Seka Park Otel'de basın toplantısı düzenlendi. Kahvaltıya Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

"ANTEP'İMİZİ BİLMEYEN KALMADI"

Genel Başkan Özaygut, programla ilgili şunları söyledi: "Uzun bir aradan sonra yeniden  Kocaeli'de bir arada olacağız. 2 yıl önce yapılan tanıtım günlerinde 130 bin kişiyi ağırladık. Bu sefer pandemi nedeniyle 50 bin kişilik bir katılım bekliyoruz. Gaziantep'i Kocaelililerin ayağına getireceğiz. 4. tanıtım günümüz 9 Kasım-14 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Sıra geceli, eğlenceli bir fuar olacak. Antep'imizi bilmeyen kalmadı, insanlar bu günü bekliyordu. Tanıtım günümüz bu yıl İnterteks Fuarı'nın bahçesinde yapacağız, açık alanda olacak. Pandemi nedeniyle bu sene yerel sanatçıları destekleyeceğiz.

"120'YE YAKIN ESNAF STANT AÇACAK"

Fuar alanının bahçesine yine Kızılay Kan Bağışı standı da açılacak. Güzel bir etkinlik olacak. İnşallah Kocaeli halkını memnun ederiz. Herkesi Antep Günleri'ne bekleriz. Tanıtım günümüzde 120'ye yakın stant açılacak ve 3 tanesi dışında tamamı Gaziantep'e gelecek. Fiyatları belirlemek için komisyon da kurduk ne esnafı ne de vatandaşlarımızı mağdur etmek istemiyoruz. Yine tanıtım günleri kapsamında Antep'ten sıra gecesi ekibi de gelecek. Tanıtım günümüzün protokol açılışı da 10 Kasım saat 14.00'te olacak."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız