Güncel

Kocaeli'ye şehit ateşi düştü

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde yürütülen operasyonda, üç jandarma şehit oldu, bir korucu ağır yaralandı. Şehit olan jandarma Serkan Ölmez'in ailesinin Kocaeli'de ikamet ettiği öğrenildi

16 Mayıs 2023 Saat: 15:16
Kocaeliye şehit ateşi düştü
Kocaeli'ye şehit ateşi düştü

Şırnak'tan şehit haberi geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada üç jandarma personeli şehit oldu, bir güvenlik korucusu ağır yaralandı.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Çıkan silahlı çatışma sonucunda, iki terörist daha silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda toplam üç terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda üç jandarma personelimiz şehit olmuş, bir güvenlik korucumuz ve bir jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."

KOCAELİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'taki çatışmada şehit olan üç jandarmadan biri olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in ailesinin Kocaeli'de yaşadığı öğrenildi. 39 yaşındaki Ölmez'in mesleğe 2005’te başladığı 2013-2020 yılları arasında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde 'İz Takip Köpeği' unsur komutanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Evli, 8 ve 13 yaşında iki erkek çocuk babası olan Ölmez'in ailesinin  İzmit Yuvam Akarca'da ikamet ettiği öğrenildi. 

Şehidin ailesine acı haberi İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Kocaeli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Mehmet Serhan Aksoy, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, İzmit Müftüsü Dr. Reşat Şavlı verdi.

Serkan Ölmez'in cenazesi düzenlenecek askeri törenin ardından çarşamba günü memleketi Mersin Çamlıyayla ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız