Güncel

Kocaman: Kartepe kazanacak

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Aykent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Gördüğü ilgiden memnun kalan Kocaman, “Kartepemizde yeniden birlik ve beraberlik kazanacak” dedi

7 Mart 2024 Saat: 15:30
Kocaman: Kartepe kazanacak
Kocaman: Kartepe kazanacak

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Başkan Kocaman, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kartepe İlçe Teşkilatı’nın organizasyonuyla Aykent Sitesi’nde düzenlenen programa katılarak site sakinleri ile bir araya geldi. Büyük Birlik Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay başta olmak üzere partililer de Kocaman’ın yanında oldu, desteğini gösterdi.

“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Site sakinlerinin ilgisinden memnun kalan Belediye Başkanı Kocaman, “Hemşehrilerimizden gördüğümüz yoğun ilgi ve teveccühe layık olmak için günü gece, geceyi güne katarak çalışmaya devam edeceğiz. Kartepemizde yeniden birlik ve beraberlik kazanacak. Göreve seçildiğimizde kimse kaybetmeyecek, hep birlikte kazanacağız” dedi. Programın sonunda vatandaşlar merak ettikleri konuları Mustafa Kocaman’a sorma fırsatı buldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız