Güncel

Kocaman, vatandaşın talebini dinliyor

Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, kapı kapı gezerek vatandaşın sesine kulak veriyor. Yeni dönem projelerini de anlatan Kocaman, büyük destek görüyor

8 Mart 2024 Saat: 14:14
Kocaman, vatandaşın talebini dinliyor
Kocaman, vatandaşın talebini dinliyor

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, seçim çalışmaları kapsamında farklı kesimlerle buluşmalarını sürdürüyor. Kartepeli komşularının sesine kulak veren Başkan Kocaman, Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Mustafa Kocaman, notlar alarak gelecek dönem yapacağı projeleri paylaştı. “Bizi samimiyetle kucaklayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diyen Başkan Adayı Mustafa Kocaman, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

“70 DÖNÜM ALANA AVM YAPACAĞIZ”

Yeni dönem yapılması planlanan projelerinden bahseden Kocaman şunları söyledi: “Sapanca Yolu üzerinde belediyemize 140 dönüm alan kazandırdık. Bu alanın yarısına belediye ek hizmet binamızı yaptık. Kalan yarısına, yani 70 dönüm ticari alanımıza AVM yapacağız. Tek katlı ve açık olacak. Arazisi bizim olduğu için yapımı için en uygun yolu izleyeceğiz. Gençlerimiz için Kartepemize yeni bir alan kazandırmış olacağız. 5 yıllık süreçte bu projemizi bitirip hizmete açacağız.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız