koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Güncel

KÖGYAR-DER Unutmadı Depremzedeye destek

KOÜ Denizcilik İşlitmeleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gönül Kaya Özbağ’ın başkanı olduğu KÖGYAR-Der ilimizde yurtlarda kalan depremzedelere psikolojik destek programı düzenledi

27 Mart 2023 Saat: 17:38
KÖGYAR-DER Unutmadı Depremzedeye destek
KÖGYAR-DER Unutmadı Depremzedeye destek

Geçtiğimiz aylarda Tugay Polat’tan Kocaeli Öğrenim Gençliği Yardım Derneği KÖGYAR-DER’in başkanlığı görevini üstlenen Kocaeli Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gönül Kaya Özbağ ile yönetim kurulu üyeleri Selin Türker, Ozan Hikmet Arıcan, Sadi Özbağ ve Duygu Terzi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenerek ilimize gelen depremzedelere yönelik psikolojik destek programı düzenledi.

 

Deprem bölgesine ve depremzedelere, maddi yardımların yanı sıra manevi yardımlarında önemine binaen, Kartepe ilçesindeki yurtlarda misafir edilen ailelere yönelik, psikolojik destek amaçlı böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirten KÖGYAR-DER Başkanı Özbağ, “Mutluluk paylaştıkça çoğalır, acılar paylaştıkça azalır sözünden ilham alarak düzenlediğimiz programımız sıcak bir ortamda sohbet tadında gerçekleşti. Genel değerlendirmeler ve bilgilendirmelerin yapıldığı sunumun ardından depremzede ailelerimizle ikili diyalogların gerçekleştirdik. Biz de bir şeyler yapabiliriz düşüncesiyle gönüllerini ortaya koyan, bilgi ve görgülerini ailelerimizle paylaşarak programımıza destek veren Psikolog Nergis Tüfekçioğlu Çizenmıh ile Buğrahan Çizenmıh'a teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız