ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

KONTEYNERLERE ÖZEL CEP ALANLAR

Başiskele Belediyesi, “Mavi Yeşil Temiz Başiskele” sloganıyla temizlik işlerini ön planda tutarak vatandaşlara daha yaşanabilir bir kent ortamı sunmaya devam ediyor.

28 Ekim 2021 Saat: 10:58
KONTEYNERLERE ÖZEL CEP ALANLAR
KONTEYNERLERE ÖZEL CEP ALANLAR

Belediye ekipleri, ilçenin dört bir tarafında temizlik işlerini aralıksız sürdürürken evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlerinin bakım onarım çalışmalarını ve kentte ulaşımın aksamaması için konteynerlere özel cep alanlar oluşturuyor.

KONTEYNERLERE DEVAMLI STERİLİZASYON VE BAKIM ONARIM

Vatandaşların kötü kokudan ve görüntü kirliliğinden rahatsız olmadan sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi adına sokak ve caddelerde yer alan evsel atık ve geri dönüşüm konteynerleri düzenli olarak çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte araçlarıyla yıkanıp sterilizasyon işleminden geçirilirken, bir yandan da eskimiş ve yıpranmış konteynerler mobil ekiplerce yerinde tamir ediliyor. Paslanmış boyası dökülmüş konteynerler yeniden boyanıyor, tekerlekleri tamir ediliyor ve estetik bir görünüm kazandırılıyor. 

KONTEYNERLERE ÖZEL CEP ALANLAR

Konteynerlerin bakımlarını ve yıkama işlemlerini bulundukları yerde gerçekleştiren ekipler, ayrıca trafik için tehlike arz etmemesi adına konteynerleri oluşturulan cep alanlarına yerleştiriyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız