koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu büyüledi

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseri dinleyenleri büyüledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ni dolduran Körfezliler, koro üyelerini uzun süre alkışladı

7 Haziran 2023 Saat: 10:40
Körfez Belediyesi Çocuk Korosu büyüledi
Körfez Belediyesi Çocuk Korosu büyüledi

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseri dinleyenleri büyüledi.Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde çocuk korosu üyeleri sevilen şarkıları seslendirdi. Şefler Hülya Eker ve Murat Kiremitçi yönetimindeki koroyu dinleyenler arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer aldı.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Salonun tamamen dolduğu konserde koro üyeleri, Benimle Oynar mısın, Horuzumu Kaçırdılar, Bim Bam Bom, Neler Oluyor Hayatta, Barışı Bekliyoruz gibi sevilen şarkıları seslendirdiler. Hem solo hem de koro olarak performans sergileyen minikler, kendilerini dinleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

DOLU DOLU GEÇECEK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konser sonrasında şef, müzisyenler ve koro üyesi minikleri tebrik ederek, “Gerçekten güzel bir akşam oldu. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi. Başkan Söğüt, kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, yaz boyunca da çocuklara yönelik programlar hazırladıklarını belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız