Güncel

Körfez Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Körfez Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Şener Söğüt başkanlığında gerçekleşti. İlk meclis toplantısına yoğun ilgi gösterilirken, komisyon üyeleri de belirlendi

14 Nisan 2024 Saat: 14:51
Körfez Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Körfez Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Körfez Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Şener Söğüt, meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, "Yeni bir dönem ve ilk meclisimiz. Seçim sürecini hep beraber geride bıraktık. Yeni seçilen meclis üyelerimizi de tebrik ediyorum. Körfez halkının mutluluğu ve daha iyi hayat standartlarına kavuşabilmesi için tüm partilerimiz ile birlikte çalışacağız. Körfez için yapacağımız hizmetler için meclisteki uyum önemli. Buradan çıkan kararlarla hizmetimize yön vereceğiz" dedi.

Meclis toplantısında ilk olarak katip üyelikler belirlendi. Daha sonra Meclis Başkan Vekilliği için seçim gerçekleştirildi ve oy çokluğuyla Faruk Denli 1. Meclis Başkan Vekili, İbrahim Çırpan ise 2. Meclis Başkan Vekili olarak seçildi.

FARUK DENLİ KOLTUĞA OTURDU

Komisyon üyelerinin belirlenmesinin ardından, faaliyet raporu görüşüldü. Başkan Şener Söğüt, raporun görüşülmesi sırasında koltuğunu 1. Meclis Başkan Vekili Faruk Denli'ye devretti ve meclis sırasına oturdu.

"YAPICI ELEŞTİRİLERİ DİKKATE ALACAĞIZ"

Başkan Söğüt, "Olumlu ve olumsuz yöndeki fikirler için teşekkür ediyorum. Bir belediyenin 1 yıl ya da 5 yıllık çalışmaları içerisinde eksiklikleri mutlaka vardır. 5 yıllık süreci en iyi tartan halktır. Önümüzdeki dönem, sizlerin de yapıcı eleştirilerini dikkate alarak çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi lüks, şatafat ve israftan uzak bir sistem üzerinde yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.

TARİH BELİRLENDİ

Meclis toplantısı, yapılan konuşmalar ve görüşmelerin ardından 2018 yılı faaliyet raporunun oy çokluğu ile kabul edilmesiyle sona erdi. Mayıs ayı meclis toplantısının ise 2 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’te gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız