Güncel

Körfez’in Kalbi Orada Attı: Geleneksel Kent Bayramlaşmasına Yoğun Katılım!

Körfez'de Ramazan Bayramı'nın ilk günü geleneksel kent bayramlaşması gerçekleşti. Vatandaşlar, Körfez Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen programda bir araya gelerek bayramlaştı

10 Nisan 2024 Saat: 16:45
Körfez’in Kalbi Orada Attı: Geleneksel Kent Bayramlaşmasına Yoğun Katılım!
Körfez’in Kalbi Orada Attı: Geleneksel Kent Bayramlaşmasına Yoğun Katılım!

Körfez Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DOSTLUK VE KARDEŞLİK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, geleneksel kent bayramlaşması etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Söğüt, burada yaptığı konuşmada, "Yine güzel bir bayramda birlikteyiz. Hepinizin bayramını kutluyorum. 11 ayın sultanı, bereketi, mağfireti, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviye olduğu Ramazan ayını geride bıraktık. Rabim nice Ramazan aylarına bizleri dostluk ve kardeşlik içinde kavuşturmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

DEMOKRATİK OLGUNLUK

Bayramlaşma etkinliğinde konuşan bir diğer isim olan Kaymakam Uğur Kalkar, "İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Ramazan ayını geride bıraktık. Allah tuttuğunuz oruç ve ibadetlerinizi kabul etsin. Körfez'de Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşadık. Bunun akabinde Ramazan ayı içerisinde mahalli idareler seçimleri yapıldı. Demokratik olgunluk gösteren tüm siyasi partilere, seçimde yeni göreve gelen tüm, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız