Güncel

Körfez'de Tayfun Rüzgarı Esiyor!

CHP Körfez'de aday adayı sürecinde öne çıkan isimlerden biri olan Tayfun Balıkçı, ön seçimden zaferle ayrıldıktan sonra adeta bir "Tayfun" gibi esmeye başladı

11 Şubat 2024 Saat: 17:05
Körfezde Tayfun Rüzgarı Esiyor!
Körfez'de Tayfun Rüzgarı Esiyor!

Kuşçu ve Kadın Kolları Desteği

CHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kuşçu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Balıkçı'ya verdiği desteğin en somut örneği oldu. Kuşçu ve beraberindeki kadın kolları üyeleri, Balıkçı'nın seçim çalışmalarına aktif olarak katılmaya başladılar. Bu durum, Balıkçı'nın kadın seçmenler arasında ne kadar güçlü bir desteğe sahip olduğunu da gözler önüne seriyor.

Gençlik Kolları da Balıkçı'nın Yanında

CHP Körfez Gençlik Kolları da Balıkçı'ya desteklerini göstermek için bir kahvaltı programı düzenledi. Programda Balıkçı'ya olan inanç ve destek dile getirildi. Bu da Balıkçı'nın genç seçmenler arasında da önemli bir karşılığı olduğunu gösteriyor.

Parti Önemlileri de Balıkçı'ya Destek Veriyor

İYİ Parti'den aday adayı olan Zübeyde Çalık, İrfan Körpe ve Murat Balıkçı gibi isimlerin de Balıkçı'ya desteğini vermesi, adaylığının sağlamlığını ve geniş bir kitleye hitap ettiğini gösteriyor.

Seviyeli ve Stratejik Çalışmalar

Balıkçı, seçim çalışmalarını oldukça seviyeli ve stratejik bir şekilde yürütüyor. Daha çok ev toplantıları ve grup çalışmalarına ağırlık vererek seçmenlerle birebir iletişim kurmaya özen gösteriyor. Bu sayede her bir seçmenin derdini ve ihtiyacını dinleme ve çözüm üretme imkanı buluyor.

Sahada Büyük İlgi

Balıkçı, katıldığı her programda büyük ilgiyle karşılaşıyor. Seçmenler tarafından sevgiyle kucaklanan Balıkçı, bu ilgiden oldukça memnun. Her geçen gün seçimi kazanma şansının arttığını görerek moralini yükseltiyor.

Yoğun Davet Trafiği

Aday adayı sürecinin uzaması ve ön seçim nedeniyle sahaya inmesi geciken Balıkçı, şu an her yerden davet alıyor. Kendisiyle grup toplantıları yapmak isteyen seçmenlerin sayısı oldukça fazla. Özellikle ekonomik sıkıntılar nedeniyle tepkili olan vatandaşlar, Balıkçı'ya sorunlarını aktarmak ve desteklerini sunmak için talepte bulunuyor.

Zaman Yetmiyor

Yoğun davet trafiği nedeniyle Balıkçı, zaman zaman programlarına yetişmekte zorlanıyor. Cemiyetlere de katılım sağlamaya çalışan Balıkçı, adeta bir noktadan diğer noktaya koşturuyor.

Güçlü Ekip Desteği

Balıkçı'nın yanında Güner Çiçekli ve Fevzi Canbaz gibi siyasetin önemli isimleri de yer alıyor. Bu güçlü ekip desteği, Balıkçı'nın seçim çalışmalarını daha da güçlendiriyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız