ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Körfez'e 1 Milyar yatırdık!"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Şimdiye kadar geldiğimizden beri tamamlanan ve hala devam eden projeler birlikte Körfez’e 1 Milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

3 Kasım 2021 Saat: 14:07
Körfeze 1 Milyar yatırdık!
"Körfez'e 1 Milyar yatırdık!"

Ata Baran SANCAR

Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yapımı tamamlanan Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nın açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Belediye Başkan Yardımcıları, STK Başkanları ve Mahalle sakinleri katılım sağladı.

"BENDEN PARK İSTEDİLER, BENDE EN İYİSİNİ YAPTIM"

Törende ilk olarak konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, projenin nasıl doğduğuna parmak basarak, “Bundan birkaç zaman önce buraya gelmiştim ve bir grup çocuk benim yolumu kesip “Başkanım, bize burada park yapar mısın?” demişlerdi. Bizler o evlatlarımızın hayallerini, isteklerini, arzularını gerçekleştirmek ve Körfez ilçesinin geleceğine yatırım yapmak için bu görevlerdeyiz. O çocuklar benden park istedi bende onlara en iyisini yaptık.

"KÖRFEZ İLÇESİNE 1 MİLYAR TL YATIRIM YAPTIK"

Biz göreve geleli 2,5 yıl doluyor, 3. Yıla doğru ilerliyoruz. Göreve geldiğimizden beri Büyükşehir ile bakanlıklarımız ile birçok projeye imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Şu anda Körfez’de tamamlanan, devam eden ve ihale sürecinde olan projelerde birlikte 1 Milyar TL’den fazla yatırım gerçekleştirdik. Örneğin TOKİ’nin devam eden evleri için 300 Milyon TL bütçe ayrıldı, Millet bahçemiz için 60 Milyonluk bir yatırım yapıldı ve birçok projemiz hızla devam ediyor.” İfadelerini kullandı.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız