Güncel

Körfezim'de şahane bahar şenliği

Körfezim Eğitim Kurumları, geniş kapsamlı bir etkinlik programı içeren ve iki gün süren Bahar Şenliği ile yıl sonu etkinliklerini tamamladı

17 Haziran 2023 Saat: 20:07
Körfezimde şahane bahar şenliği
Körfezim'de şahane bahar şenliği

İlk gün çeşitli eğitici ve öğretici standların kurulduğu, pek çok spor turnuvası, eski ve yeni çocuk oyunları ile tam bir şenlik yaşanan okul kampüsünde, öğrencilerin sunum ve yönetme becerilerinin gelişmesi için öğrenciler ve öğretmenler birlikte görev aldılar. Konserler, dans gösterileri, şiir dinletilerinin yer aldığı programda eğlenceli ve eğitici zaman geçirildi. Körfezim Bahar Şenliği’nin ikinci gününde Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve eşi Zeliha Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Sağlık Müdürü Dr.Oğuz Kösa, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Fidan ve çok sayıda veli katılarak kurulan standları gezdi, yapılan etkinlikleri izlediler. Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve okul idarecilerinin de şiirler okuyarak katıldığı şair ve şiir tanıtımı etkinliği katılımcılara duygu yüklü anlar yaşattılar.

Manav, anahtarlık yapımı, ip boyama, el işleri, ebru, ahşap boyama, origami ,akıl oyunları, satranç, mangala, yüz boyama ,çeşitli kağıt katlama oyunları, aksesuar yapımı, İngilizce oyunlar şenlikte yer aldı.Yiyecek tezgahlarından elde edilen gelir ihtiyacı olan okullara yardım edebilmek amacı davetlilere satışa sunuldu. Öğrencilerine milli ve manevi duyguları öğretme konusuna çok önem veren Körfezim Eğitim Kurumları, halkoyunları ekiplerinin gösterisinde Kurtuluş Savaşı sürecini yansıtarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve şehitlerimize geniş yer verdi. 2022-2023 Körfezim Mezunları’nın kep atma töreni ve pasta kesimi yapıldı. Törende konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de eğitim kalitesi ve başarı oranı yüksek bir okulun olmasından duyduğu memnuniyeti paylaşırken, Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu da tüm çalışanlarına bu güzel etkinlik ve her yıl artan başarı grafiği için şükranlarını iletti. Düzenlenen konserde gönüllerince eğlenen öğrenci ve veliler unutulmaz bir anı elde ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız