Güncel

KOTO, Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı’nda Kocaeli rüzgarı estirdi

TOBB Uluslararası Sağlık Turizmi Sektör Meclisi, DEİK Sağlık İş Konseyi ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin destekleriyle, bu yıl ikinci kez düzenlenen olan Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı'nda Kocaeli rüzgarı esti

8 Haziran 2023 Saat: 11:35
KOTO, Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı’nda Kocaeli rüzgarı estirdi
KOTO, Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı’nda Kocaeli rüzgarı estirdi

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da 2 – 3 Haziran 2023 tarihlerinde, TOBB Uluslararası Sağlık Turizmi Sektör Meclisi, DEİK Sağlık İş Konseyi ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin destekleriyle, ALZ Fuar ve GO Fair tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen olan “Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı büyük bir başarıyla tamamlandı.

FUAR ÇOK BEĞENİLDİ

Açılışı; T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ticaret Bakanlığı Sağlık Turizminden Sorumlu Genel Müdür Yrd. Alperen Kaçar, ALZ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz ve Başkan Yardımcısı Mülkiye Alagöz, Amsterdam Orta Ölçekli İşletmeler Birliği Başkanı Achmed Baadoud, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, T.C. Amsterdam ve Rotterdam Başkonsolosları ile Ticaret Ataşeleri, Temos Başkanı Dr. Claudia Mika, Hollanda-Türkiye Ticaret Odası Derneği Başkanı Ethem Emre, Genel Koordinatörü Metin Yazarel ve Hollanda iş dünyasının bir çok temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen Fuar katılımcı ve ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız