Güncel

KOTO’ya Kocaelispor arası

Kocaeli Ticaret Odası Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısında Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’da katılım sağlayarak bir konuşma gerçekleştirdi.

30 Haziran 2021 Saat: 14:20
KOTO’ya Kocaelispor arası
KOTO’ya Kocaelispor arası

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Ticaret odası Haziran ayı meclis toplantısını odanın binasında bulunan Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Uzun süredir meclislerini online gerçekleştiren KOTO, aylar sonra ilk defa mayıs ayı meclisini yüz yüze yapmıştı. KOTO’nun gündeminde bugün Kocaelispor ağırlıklı oldu. Meclis Başkanı Akın Doğan’ın oturumu açması ardından Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ilk sözü alan isim oldu.

“BİZ ASLA SİZDEN PARA İSTEMEYE GELMEDİK”

Herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan başkan Koyun, “Bu sadece benim başarım değil. Bu başarı hepimizindir. Ben göreve gelirken bazı arkadaşlar bu işi yapamayacaklar dediler. Biz Kocaeli’mizin göz bebeği Kocaelispor’u bir yere getirebilmek için var gücümüz ile çalıştık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla önceliğimiz partilerin temsilcilerini ziyaret ederek gelin beraber yönetelim bu takımı dedik. Biz asla bir sanayi kurulundan veya sizlerden para istemeye gelmedik.

“10 YILLIK PROJE HAZIRLADIK”

Ezeli rakibimiz Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyon olmak bizi şevklendirdi. Onlarca başkan geldi geçti. Biz önceki başkanımız Hüseyin Üzülmez’e Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim kulüp olarak hedefimiz iyi bir altyapı yapmamız gerekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile 10 yıllık bir proje hazırladık. 3, 5, 7 ve 10 yıllık projelerimiz var şu an.

“ZAMAN ZAMAN İCRA MEMURLARI İLE BURUN BURUNA GELİYORUZ”

Önceliğimiz altyapı. Bu yıl 4 kardeşimiz altyapıdan ana takıma geçti. İleriki yıllarda daha fazlasını başarmak istiyoruz. Bizim futbolcumuza, teknik heyetimize, ekipman desteği sağlayan borcumuz yok. Fakat geçmişten gelen 35 milyon borç bizi zorluyor zaman zaman icra memurları ile burun buruna geliyoruz. İnanıyorum ki ileriki yıllarda tam disiplin ve sıfır borç ile Avrupa süper kupasını kentimize getireceğiz.” İfadelerini kullandı. TFF 2. Lig’de alınan şampiyonluk kupası ile toplu hatıra fotoğrafı çektiren KOTO Meclis Üyeleri, Meclis toplantısı aylık faaliyet raporunun ve Mayıs ayı mizanının görüşülmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız