Güncel

KOÜ’de ilk mezuniyet İzmit MYO’da gerçekleşti

Kocaeli Üniversitesi 2022-2023 akademik yıl mezuniyet törenleri İzmit Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni ile başladı. Törene Kocaeli Üniversitesi Zafer Cantürk bizzat katılarak öğrencileri tebrik etti.

1 Haziran 2023 Saat: 14:42
KOÜ’de ilk mezuniyet İzmit MYO’da gerçekleşti
KOÜ’de ilk mezuniyet İzmit MYO’da gerçekleşti

İLK TÖREN İZMİT MYO’DAN

Kocaeli Üniversitesi 2022-2023 yılı mezuniyet törenleri İzmit MYO ile başladı. Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, İzmit MYO Müdürü Doç. Dr. Erhan Gengeç, akademisyenler ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmalarında, öğrenciler adına konuşan Derya Atahanlı, duygu ve düşüncelerini aktarırken, İzmit MYO Müdürü Doç. Dr. Erhan Gengeç ise mezun öğrencilere hayat boyu başarılar diledi.

YENİ BAŞLANGIÇLAR FIRSAT SUNAR

Mezun öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Rektör Cantürk, “Sevgili mezunlar, bugün sizlerin elde ettiği diplomalar sadece bir kağıt parçası değildir. Bu diplomalar, yıllarca süren çabanızın, fedakarlıklarınızın ve emeğinizin somut bir kanıtıdır. Bundan sonraki hayat yolculuğunuzda başarılarınızın devam etmesini dilerim. Unutmayın ki, her yeni başlangıç yeni fırsatlar sunar. Hayallerinizi gerçekleştirmek için araştırın, keşfedin ve kendinize güvenin” dedi. Dereceye giren öğrenciler ile bölümlerdeki öğrencilerin anı belgelerinin verilmesi ardından, mezun öğrencilerin kep atması sonrasında tören tamamlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız